TNT Diving verzorgd opleidingen volgens internationaal erkende standards. Zo kunt u bij ons terecht voor opleiding volgens de DAN standards, de IANTD standards, de TDI standards of de NOB standards. Onder de knoppen aan de linkerzijde vind u meer informatie over de opleidingen welke wij verzorgen.

DAN is gespecialseerd in het EHBDO gedeelte van de duiksport. Hierbij horen geen praktijktrainingen, tenminste niet in duikuitrusting. DAN opleidingen zijn erg leerzaam en een must voor de wat meer gevorderde duiker. Zelfs voor de niet duiker heeft DAN een aantal mooie modules binnen haar opleidingspakket.

De IANTD en TDI zijn duikorganisaties die zich (wereldwijd) voornamelijk richten op technische duikopleidingen. Ook de Open Water en advanced Open Water opleidingen vind u terug bij deze organisaties. Dus van Open Water Diver tot en met Instructeurs niveau kunt u hier terecht.

De NOB is een Nederlandse Onderwatersport Bond welke een scala aan opleidingen bied, van 1* (Open Water) tot 4* (Master Scuba Diver) met als aanvulling diverse specialisaties.

Kijkt u rustig eens rond op deze site op de pagina's die meer informatie bevatten omtrent de diverse opleidingen welke wij u te bieden hebben. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meest recente nieuwsartikelen

Geen nieuwsberichten gevonden