SF2 eCCR Diver.

Rebreather duiken, wie droomt er niet van. De IANTD verzorgt voor nagenoeg alle typen rebreather een opleiding. Een rebreather opleiding is unit specifiek, dus je zal per unit een opleiding moeten volgen. De SF2 eCCR is en electronisch gestuurde gesloten rebreather. Een van de meest no-nonse rebreathers op de markt momenteel. Licht doch enorm sterk van constructie, simpel doch afdoende bail-out mogelijkheden, een parel onder de rebrathers. Het grote voor deel van de SF2 is dat deze unit zowel backmount als sidemount te gebruiken is, een unique selling point van deze unit.

De opleiding voor de SF2 (en eigenlijk elke eCCR) bestaat uit een 3 tal modules. Module 1 Air Dilluent, hier gebruik je lucht als menggas samen met je O2. Deze module leert je voporal hoe je unit werkt, hoe die onderhouden moet worden en je leert de eerste duiken maken met je unit. MOD1 is non deco, maximale diepte 40 meter. Let wel, je leert weer duiken van het begin af aan. Daarna volgt MOD2 waarbij een Normoxic mengsel als dilleunt word toegepast en de diepte zich uitstrekt naar maximaal 60 meter, gevolgd door MOD3 trimix.

Silent Diving, verwarmde en vochtige ademlucht, nagenoeg geen gasverbruik en meer voordelen. Zoek je dat ?? Stap dan over op eCCR en kies voor de SF2.

Meest recente nieuwsartikelen

Geen nieuwsberichten gevonden